Sinterklaas op het Heuvelplein 23-11-2019

We hebben vernomen dat Sinterklaas weer onderweg is naar Nederland om alle kinderen te verrassen.

De afspraak staat gepland in zijn grote boek, dat hij op zaterdag 23 november zijn Sinterklaasfeest komt houden op het Heuvelplein.

Van 11.00 tot 14.00 uur zijn alle kinderen, met papa’s en mama’s en opa’s en oma’s van harte welkom om de Sint een bezoekje te brengen.

De pieten zorgen voor veel vertier en vermaak, zoals tekeningen en snoepjes weggeven. Ook kunnen kinderen hun pietendiploma weer halen door het uitvoeren van kleine pakjespiet oefeningen. En kunnen de kinderen gesminkt worden.

Dit kinderfeest wordt helemaal gratis, aangeboden door Ondernemersvereniging Heuvelplein.

Alle kinderen zijn van harte welkom om de Sint en zijn pieten ‘live’ te ontmoeten. Naast de leuke activiteiten die er zijn, kun je samen met jouw papa, mama, opa en oma genieten van ranja, koffie, thee en het lekkers van wat de pieten uitdelen. En letten ouders en opa en oma op dat de kinderen niet de drukke straat op kunnen schieten.

Dat mag je niet missen!

Kom ook gezellig met je (klein)kinderen op zaterdag 23 november naar het Heuvelplein.

En geniet van 11.00 tot 14.00 uur samen van deze spannende, gezellige tijd!

Actie winkeliersbonnen
Vanaf 15 november kan er weer worden gestempeld rond het Heuvelplein, dus vergeet je kaart niet mee te nemen op deze dag!

Want ook op deze feestelijke dag kunnen alle ouders en opa’s en oma’s hun kaart vol laten stempelen bij de deelnemende bedrijven. Shop bijvoorbeeld voor leuke spulletjes of je dagelijkse boodschappen op het Heuvelplein en blaas daarna even uit bij de Sint en geniet van alle leuke kinderactiviteiten. En…wie langskomt bij de Sint krijgt daar ook stempels op zijn kaart!

Ook uw vorige kaart die nog niet vol was kunt u weer vol laten stempelen, en inleveren bij één van de aangesloten bedrijven, met kans op de prachtige hoofdprijs ter waarde van € 150,00 en 10 extra prijzen van Annet Mode! Bij elke aankoop in een aangesloten bedrijf ontvangt u een stempel. Verzamel zes stempels en lever deze in bij een van de leden. Dit kan tot en met zaterdag 30 november.

Deze activiteiten en acties worden u gratis aangeboden door Ondernemersvereniging Heuvelplein. Zie info: https://heuvelpleinbeekendonklaarbeek.wordpress.com/

en facebook: https://www.facebook.com/HeuvelpleinBeekEnDonkLaarbeek/.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s